Tisdag 18 januari

Idag är det ett foto i timmen.
Andra som fotat idag, hittar du om du klickar på kameran.


Kl.9.22 Mysan piper och vill att jag byter vatten. Hon är enormt kräsen när det gäller detta. Ibland måste jag fylla på nytt 5-6 ggr samma dag.


Kl.10.18 Har precis lämnat av Anneli i skolan.


Kl.11.22 Handlar på hemvägen och har fullt sjå att få in allt i mitt redan fulla kylskåp. 


Kl.12.26 Blev påmind om min jättekonstiga dröm jag hade i natt. Programmet Word hade packat ihop på min dator och jag skulle laga det. Jag hade täckt hela köksgolvet med såna här glassbunkar i olika färger. Men då filerna var så små så räckte det med halvlitersbunkar. Där satt jag på golvet och sorterade fil för fil i rätt bunke. Det måste ha gått riktigt bra för Word funkade perfekt idag ;-)


Kl.13.42 Min mage påminde mig att det nog var dags att äta nåt. Eftersom jag inte hade någon choklad så fick jag hålla tillgodo med K-Special med skivad banan.


Kl.15.08 Smygis ringde och berättade att hon var i Stockholm. Skulle lämna en pall i Spånga. Nice! Då kan jag åka och möta henne så kan vi kramas och fika. Efter jag gett henne vägbeskrivningen till platsen där vi skulle träffas la vi på luren. Hann inte ens utanför dörren förrän hjärtat ringde igen och sa att det ser ju inte alls ut som du beskrev. Å shit, hon har redan åkt vilse. Stå still, rör dig inte, jag kommer på studs. Som tur va så visste jag var hon hade hamnat. Åkte med henne till firman hon skulle till.


Kl.15.47 Efter det åkte vi hem till mig för att fika och gosa med hamstrarna.


Kl.17.15 När Smygis rullat iväg hemåt Motala igen så tog jag en runda med dammsugaren. Inte för att hon smulade ner eller så... Nej då, det bara behövdes just då.


Kl.20.25 Oj ett hopp i klockan... Hann knappt svälja middan förrän det var dags för nästa besök. Det var Åke, MHC 426 som kom på "studiebesök". Han ville få sig en inblick i mitt arbete i klubben.
Väldigt vad vi var dåliga på att äta kakor.


Kl.21.30 Pratade med Pellegubben i telefon.
Bla om denna läckerbit som ev kommer bli Annelis studentekipage. Den e ju såååå fiiiin!
Han är en hejare på att hitta i Årsta så han fick hjälpa mig med en vägbeskrivning. Tack snälla för det.


Kl.22.16 Babblar i telefon med Uddevalla. Vi sitter och kikar på nätet på ovan nämnda Årstaadress.
Har vi tur så kommer iaf jag och Jerry träffas i morron kväll. Hoppas han har en bild på Maria i bilen som jag kan pussa lite på.


Kl.23.20 Konstigt det här. Då när jag satt mig vid datorn för att lägga ut dessa bilder var klockan 23.20. Nu är klockan 03.14 och jag ska precis skicka över dom på servern. Tiden bara försvinner.
Nu är EFIT slut för idag. Gonatt!